Skip links
apartament

Apartament

Realizăm servicii de curățenie în apartament atât când vine vorba de pete în zone specifice, cât și mentența spațiului prin curățenie generală.

Mai multe detalii

casa

Casă

Și grădină, curte, spații verzi, parcare deschisă, garaj, zonă de joacă pentru copii, gard, terasă, beci și orice alt spațiu ce mai poate fi curățat în jurul casei. 

Mai multe detalii

dupa renovare

După renovare

Ne dorim să minimizăm pe cât se poate stresul unei mutări, a unei renovări sau alte acțiuni care necesită reparații. Ajutăm clienții să se bucure cu adevărat de noile modificări. 

Mai multe detalii

spatii comerciale

Zonă
comercială

Zonele comerciale sunt printre cele mai voluminoase proiecte, însă acest lucru reprezintă o provocare pe care echipa noastră o acceptă cu drag de fiecare dată. 

Mai multe detalii

zona industriala

Spațiu
industrial

Alături de spațiile comerciale, spațiile industriale se numără și ele printre cele mai voluminoase spații care necesită curățenie. Oferim servicii de curățenie în orice spațiu industrial.

Mai multe detalii

spatiu rezidential

Spațiu rezidențial

Realizăm servicii de curățenie pentru spațiile rezidențiale, fie ocazional, fie periodic. Echipa noastră este pregătită să îngrijească în detaliu fiecare suprafață, fără urme. 

Mai multe detalii

panouri fotovoltaince

Panouri
fotovoltaice

Oferim servicii de spălare panouri solare și de mentenanță a parcurilor fotovoltaice prin intermediul unor produse profesionale speciale și a unei echipe destinate acestui serviciu. 

Mai multe detalii

cosmetica auto

Cosmetică
auto

Cosmetizăm orice autovehicul, indiferent de dimensiunea autovehiculului și specificațiile acesteia, inclusiv tiruri, utilaje și alte autoturisme care necesită o curățenie mai amplă. 

Mai multe detalii

stadioane, sali de sport, parcari

Stadioane, săli de sport, parcări

Spații verzi, fațade vitrate, pavaje și multe altele. Indiferent de dimensiune și dificultate, suntem pregătiți cu cele mai potrivite utilaje și produse pentru a curăța astfel de spații. 

Mai multe detalii