Skip links

Autorizați în vederea realizării de servicii D.D.D.

Servicii D.D.D.

Servicii DDD

Echipa Clean Compact este autorizată în vederea realizării de servicii DDD: Deratizare, Dezinfecție și Dezinsecție prin SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 45001:2018, SR EN ISO 14001:2015. Întreg personalul este format profesional în acest sens, deține toate informațiile necesare legate de instrumentele utilizate de la furnizor și este atestat conform legislației în vigoare să realizeze aceste servicii, la cele mai înalte standarde.  

Deratizare

Serviciile de deratizare vizează dăunători precum șoarecii, șobolanii de câmp sau urbani. Acest tip de dăunător poate fi combătut pe tot parcursul anului, însă perioada de reproducere este un moment care necesită o și mai mare atenție, tocmai a evita suprapopularea speciei în zonele de interes. Sezonul de împerechere diferă de rasa și localizarea dăunătorului. Spre exemplu, șoarecele urban se împerechează iarna, însă șoarecele de câmp preferă anotimpul cald.  

Un alt aspect important este trecerea de la anotimpul cald la cel rece. Este mai mult probabil ca în anotimpul rece să ne întâlnim cu dăunători în mediul urban, zone industriale și în gospodăriile proprii, lucru cauzat de temperatura în schimbare care afectează aceste mamifere. De cele mai multe ori, aceștia vor căuta hrană și căldură în astfel de perioade.  

Recomandarea noastră: industriile farmaceutice, alimentare și spațiile similare necesită deratizare o dată pe lună, pentru restul incintelor fiind utilă o deratizară trimestrială.  

Dezinsecție

Dăunătorii vizați de serviciile de dezinsecție sunt insectele. Chiar dacă ne referim la insectele ajunse la maturitate sau la larve, la insectele târâtoare sau la cele zburătoare, de interior sau de exterior, eliminarea acestora și combaterea răspândirii insectelor este imperios necesară în combaterea transmiterii de boli. Dintre acestea enumerăm câteva dintre cele mai cunoscute boli cu transmitere prin insecte: meningita, febra galbenă, boala Lyme, malaria, febra butunoasă, pesta, toxiinfecții alimentare și altele.  

Printre insectele cele mai răspândite atât în gospodării cât și în spații publice și economice, amintim: căpușe, țânțari, muște, paianjăni, gândaci de bucătărie, ploșnițe, purici și păduchi, viermi, molii, furnici și omizi.  

Recomandarea noastră: spațiile publice precum: școli, grădinițe, spitale; economice: magazine alimentare, cantine, birouri; private: restaurante, săli de sport necesită o dezinsecție trimestrială. 

Dezinfecție

Anul 2020 ne-a educat în privința dezinfectării fără să ne dorim acest lucru. Importanța serviciului de dezinfectare a tuturor spațiilor cu care vine în contact omul este unul dintre cele mai importante și metode de prevenție impotriva infectării în masă, indiferent de domeniul de activitate al locului vizat.  

Pentru început, este important de menționat faptul că dezinfecția spațiilor necesită mentenanță constantă, iar acest lucru implică timp și costuri din partea deținătorilor spațiului. 

Echipa Clean Compact realizează servicii de dezinfecție prin nebulizare, întreg procedeul având mai mulți pași.  

 

Recomandarea noastră este de a nu se minimiza importanța dezinfecției constante a spațiilor. Cu cât este mai circulat și utilizat un spațiu zilnic, cu atât mai des necesită dezinfectare. Așadar, echipa Clean Compact vă stă la dispoziție cu soluții profesionale și cu metode adaptate în funcție de gradul de dezinfectare dorit, indiferent de spațiu.