Skip links

Specialiști în curățenie

Apartament

Realizăm servicii de curățenie în apartament atât când vine vorba de pete în zone specifice, cât și mentența spațiului prin curățenie generală.

Mai multe detalii

Casă  

Și grădină, curte, spații verzi, parcare deschisă, garaj, zonă de joacă pentru copii, gard, terasă, beci și orice alt spațiu ce mai poate fi curățat în jurul casei. 

Mai multe detalii

După renovare

Ne dorim să minimizăm pe cât se poate stresul unei mutări, a unei renovări sau alte acțiuni care necesită reparații. Ajutăm clienții să se bucure cu adevărat de noile modificări. 

Mai multe detalii

Zonă comercială

Zonele comerciale sunt printre cele mai voluminoase proiecte, însă acest lucru reprezintă o provocare pe care echipa noastră o acceptă cu drag de fiecare dată. 

Mai multe detalii

Spațiu industrial

Alături de spațiile comerciale, spațiile industriale se numără și ele printre cele mai voluminoase spații care necesită curățenie. 

Mai multe detalii

Spațiu rezidențial

Realizăm servicii de curățenie pentru spațiile rezidențiale, fie ocazional, fie periodic. Echipa noastră este pregătită să îngrijească în detaliu fiecare suprafață, fără urme. 

Mai multe detalii

Panouri fotovoltaice

Oferim servicii de spălare panouri solare și de mentenanță a parcurilor fotovoltaice prin intermediul unor produse profesionale speciale și a unei echipe destinate acestui serviciu. 

Mai multe detalii

Cosmetică auto

Cosmetizăm orice autovehicul, indiferent de dimensiunea autovehiculului și specificațiile acesteia, inclusiv tiruri, utilaje și alte autoturisme care necesită o curățenie mai amplă. 

Mai multe detalii

Stadioane, săli de sport, parcări 

Spații verzi, fațade vitrate, acoperișuri, pavaje și multe altele. Indiferent de dimensiune și dificultate, echipa noastră este pregătită cu cele mai potrivite utilaje și produse pentru a curăța astfel de spații. 

Mai multe detalii