Skip links

Casă

Și grădină, curte, spații verzi, parcare deschisă, garaj, zonă de joacă pentru copii, gard, terasă, beci și orice alt spațiu ce mai poate fi curățat în jurul casei.  

Realizăm servicii de curățenie pentru toate spațiile interioare ale casei și pentru toate spațiile din curte. Chiar dacă este vorba despre curățarea unor pete specifice sau a curățeniei de ansamblu, echipa noastră este pregătită să vină în vizită orice de câte ori este chemată.  

În interiorul casei, murdăria se adună fără să ne dăm seama. Petele, în schimb, necesită o deosebită grijă la curățare, mai ales dacă au fost realizate pe materiale sensibile și ușor de deteriorat. De la canapele, mochete și covoare, draperii și perdele la mobila, pereți, parchet și suprafețe din baie și bucătărie, echipa noastră este echipată cu toate ustensilele și soluțiile pentru a aduce suprafețele la stadiul incipient.
În exteriorul casei, oferim servicii de curățenie pentru tot spațiul exterior: gard, pavaj, garaj, parcare, spații verzi și multe altele.